Over mij

38680516_1478855248896353_2805797771066474496_o

Het staat in de sterren geschreven, dat ieder mens het recht heeft, om het meest vervulde leven ooit te leven.’ (Victoria Jong)

Mijn naam is Nele Vanden Borre. Ik ben mama van twee prachtige kinderen; een dochter van 14 en een zoon van 10. Al mijn hele leven voelde ik mij een buitenbeentje, tot ik tot de ontdekking kwam dat ik hoogsensitief ben. Daardoor vielen heel wat puzzelstukjes in elkaar. Gaandeweg ontdekte ik dat creatief bezig zijn, de overprikkeling verminderd.
Omdat ik dit graag veel eerder had mogen ontdekken, begeleid ik nu kinderen en jongeren hierin, zodat zij al veel vroeger zichzelf leren kennen, leren hun grenzen aangeven en gemakkelijker hun hart durven volgen.

Bij creametho staat alles in het teken van creativiteit. Moet je daarom uitstekend kunnen tekenen, schilderen, boetseren, …? Helemaal niet. Je gaat aan de hand van creatieve activiteiten op zoek naar je ware zelf.

Ik werk rond drie belangrijke pijlers namelijk:

– talenten

– gevoelens en emoties

– ontladen en rust vinden

 

Mijn grote droom is om alle kinderen die er baat bij hebben, de kans te geven om zichzelf te mogen ontdekken, deel te nemen aan mijn workshops en de juiste begeleiding te krijgen.

Bij veel kansarme gezinnen gaat het inkomen helemaal op aan de basisbehoeften. Vele kinderen en jongeren uit die gezinnen hebben dus niet de mogelijkheid om de juiste begeleiding te krijgen of aan mijn workshops deel te nemen omdat het financieel onmogelijk is. Daar wil ik graag verandering in brengen.

Wil jij mij daarbij helpen? Wil jij ook die kinderen en jongeren de kans geven om een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen? Wil jij hen ook helpen om die visieuze cirkel van armoede te doorbreken? Dat kan; schrijf je in via deze link http://adpro.futurenet.club/ikbeneengeldmagneet en bevestig je e-mailadres, dan stuur ik je vrijblijvend meer informatie. Een kleine moeite, een groot gebaar.

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties